logoIntaglio prints        Jordi Rosés & Pilar Lloret

Edicions Pròpies en gravat calcogràfic

line

LLibres d'artista

   
 

Tapies etching

 

Tapies book

Tapies open book

Taoies open

Antoni Tàpies
  7 poemes a Tàpies
 

Antoni Tàpies  gravat

Jordi Carrió poemes serigrafiats

La carpeta conté set poemes de Jordi Carrió, un gravat d'Antoni Tàpies i un pòrtic de Feliu Formosa.

Les traduccions als set idiomes que s'hi presenten han estat realitzades per Heike Van Lawick (alemany), Sam Abrams (anglès), Mostafa Shaimi (àrab), José Corredor-Matheos (castellà), Pere Verdaguer (francès), M. Sofia Chiaraviglio (italià) i  Mercè Altimir i Minoru Shiraishi (japonès).

El disseny gràfic és creació d'Enric Satué.

L'edició del gravat s'ha portat a terme al taller de Murtra Edicions sota la direcció de Jordi Rosés i l'estampació sota la direcció de Pilar Lloret. Les tècniques emprades han estat l'aiguafort i el verní­s tou.

L'edició ha estat a cura de Marc Cuixart i Murtra Edicions i Mireia Vidal-Conte hi ha col·laborat com a assistent d'edició.

Se n'ha fet el tiratge següent: 35 exemplars numerats de l'1/35 al 35/35 amb el gravat original signat a mà per l’artista, i 84 exemplars numerats de l’1/84 al 84/84 amb el gravat original signat en planxa.

Edició númerada i signada 

1.770,00 €  Comprar

Exhaurit
 

 

 

 

 

Edició facsímil

El gravat s’ha estampat sobre paper Somerset de 34,5 x 28 cm, i de 250 grs. a una tinta i el text ha estat estampat en serigrafia sobre paper Somerset de color negre de 250 grs. Tot contingut en una carpeta de paper Somerset de 350 grs.

Editors: MurtraEdicions - Marc Cuixart

preu exemplar facsímil 420,00 € IVA inclòs Comprar

  email mail next