logoIntaglio prints        Jordi Rosés & Pilar Lloret
Tornar

El taller

line

Processos i tècniques que podem realitzar

 

El nostra lema es solucionar problemes no crear-los

 

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

intaglio

© Murtra Edicions

Al nostre taller, segons ho requereixi l’obra de l‘artista, oferim el suport tècnic i la infrastructura per a desenvolupar les següents tècniques:
  Les tècniques 
  Treball directe de la planxa

Punta seca, puntejat, manera negra, incisió directe amb mitjans mecànics, trepants, fregadores, etc.

Collagraph  i carborúndum sobre planxes no metàl·liques, tècniques additives utilització de coles, vernissos acrílics, bases, massilles, etc.  

 
 

Treball indirecte de la planxa

Aiguafort; aiguafort positiu amb ceres, tintes, pastels, etc.; aiguafort negatiu amb ceres, tintes, pastels, etc.; aiguafort en vernís dissolvent, olis, etc.; aiguafort en relleu, en negatiu o positiu.

Aiguatinta a la colofònia o al betum; aiguatinta amb positiu o negatiu; aiguatinta al sucre; aiguatinta al lavis; aiguatinta a l'àcid; aiguatinta al sofre;  aiguatinta al tònner;  aiguatinta a la tinta litogràfica;  al betum; a l'alcohol; a  l'aigua; a la benzina; aiguatinta utilitzant vernissos progressius.

Gravat al vernís tou.

 
  Fotogravat calcogràfic

A través de les noves tecnologies digitals i analògiques oferim la incorporació de textos,  imatges fotogràfiques o digitals als gravats. En diverses vesants:

Per transferències de material manipulat digitalment o envers l'ús de la fotocopiadora, sobre metall. Utilització d'una emulsió fotopolímica en film sobre el metall. Utilització de planxes fotopolímiques.

 
Les planxes Segons l’obra a realitzar, el nostre tècnic juntament amb l’artista selecciona el tipus de material més adient per utilitzar com a matriu perquè la idea de l'artista es reflecteixi amb la màxima fidelitat. Poden escollir entre diversos tipus de planxes: de coure, zenc, ferro, acer, tauler, fusta, conglomerats, cartró, plàstics tèrmics i metacrilats, polièsters, etc.
 
Els papers Treballem amb paper d'alta qualitat per l'estampació calcogràfica com els Hahnemühle, Velin d'Arches, Rives BFK, etc. Papers fets a mà expressament pensats i dissenyats  per l’edició, amb la personalització de les mesures, el color i la marca a l’aigua.
 
L’estampació Tenim especial cura en l’estampació, podem estampar a una o vàries planxes a la poupée, amb roll-up amb la talla sense entintar i entintada, amb roll-up amb màcules i reserves. Aplicant el color a rodet: monocrom, degradat amb laques, degradat a varis colors. Diversos tipus de collages: a sang, parcial, retallat, prèviament imprès, combinació de varis papers. Collages amb planxes retallades i entintades: elaboració i estampació. podem estampar en relleu, gofrats, amb el roll-up, a peces (planxes retallades). Posteriorment podem il.luminar les estampes a mà.
 
Postproduccions especials i personalitzades El nostre equip es pot fer càrrec de dissenyar i realitzar la carpeta, caixa o contenidor, acompanyat de textos i tot el relatiu per lliurar l'obra.
  Preus de taller
 

Assistència tècnica inclosa

Tots aquests preus són orientatius,  cal adaptar-los a cada projecte i es pot elaborar un pressupost.

Elaboració de la planxa

Realització de la planxa o planxes amb l'artista amb l'assistència del nostre mestre gravador.

El preu per hora és de 22 €

Obtenció del bon a tìrer o estampa de referència:

Amb la supervisió i col·laboració de l'artista, el nostre estampador fa diverses proves, fins a la obtenció de l'estampa definitiva.  o b.a. t.

El preu per hora és de 22 €

Els materials emprats, com poden ser planxes i materials per a tècniques especials (fotolits, emulsions, etc.), no estan inclosos a la tarifa d'assistència tècnica.

Treballs d'estampació

Preus orientatius base

Per estampar una planxa de mides de 35x40cm, gravada a l'aiguafort / aiguatinta.  A una tinta negra.

preu per estampa  22 €

Per estampar una planxa de mides de 50x70cm, gravada a l'aiguafort / aiguatinta.  A una tinta negra.

preu per estampa  40 €

Per estampar una planxa de mides de 76x112cm, gravada a l' aiguafort / aiguatinta.  A una tinta negra.

preu per estampa  60 €

El paper i la seva manipulació no estan inclosos.

En aquests preus cal afegir l'IVA

contacte 937 93 83 97

demanar pressupost

 

 

 
email mail next