Qui Som?

On Som?

El Taller

Que és el gravat

Com reconèixer un gravat

 

 

Edicions pròpies

LLibres d'artista

Carpetes d'obra gràfica

Gravats calcogràfics

Edicions a gran format

Col·lecció 12,5 x 12,5

Noticies

Premis

contacta amb nosaltres

 

 

Links

 

 

 

 

 

logoIntaglio prints        Jordi Rosés & Pilar Lloret
Tornar

Qui Som?

line

Què fem?

 

Amat Roses

Roses Schawel

SimoninLloret

roses

print

inking

lloret

stone

blue

blue

red

simonin

simonin

Entusiasme

Fabricants d'il·lusions

En el moment que arriba un artista al nostre taller i ens ensenya el seu projecte ens contagia tot seguit la il·lusió  per desenvolupar el que més endavant serà el gravat. Presenciar tot el procés que es desencadena a partir d'una idea és tan  emocionant que ens agradaria, a través d'aquesta pàgina, poder transmetre o contagiar  aquesta il·lusió  per l’art.

 
  Què fem?

Nosaltres som un taller professional de gravat calcogràfic. Fem edicions d'estampes, carpetes i llibres d'artista; per a editors, museus, galeristes, empreses i artistes individuals.

Estem especialitzats en el desenvolupament de projectes integrals d'edició: començant pel disseny, maquetació del projecte, fins a la posterior enquadernació i presentació.

 

Taller professional de gravat

La nostra activitat principal es concentra al taller, oferint les nostres infrastructures i assessorament  tècnic als artistes plàstics perquè puguin projectar  la seva obra dins el món de la gràfica. L'assessorament està enfocat a les diferents vessants de cada tècnica per a la realització de les planxes i a la posterior estampació.

 
Edicions pròpies

Hem obert una línia d'edició d'obra gràfica, com a complement a la nostra activitat de taller . A la seu del taller podeu apreciar els nostres fonts d'obra gràfica.

 
Exclusive editions

De cara a les empreses oferim un ampli ventall d'obra gràfica com a regal corporatiu, d'aniversari, etc.

El nostre equip ofereix l'ajut i l'assessorament a l'hora de seleccionar l'obra i l'artista més adient per  cada cas en particular.

També elaborem edicions en exclusiva, ocupant-nos del disseny i presentació final del present.   

Edicions  per  institucions museus

Al mateix temps col·laborem amb institucions en l'elaboració de projectes d'edició d'obra gràfica. Oferint tota la nostra experiència i coneixements en l'elaboració dels mateixos.

Ensenyament i difusió del gravat

Arrel de la nostra experiència com a organitzadors de l'Escola d'Estiu Internacional de Gravat i d'haver impartit cursos monogràfics a Itàlia i a l'estat Espanyol,  l'any 1.997 vam reprendre la nostra acció dins l'ensenyament dirigint els cursos de gravat del Patronat de Cultura de Mataró, on actualment impartim tres nivells de gravat dos dies a la setmana.

En els darrers anys hem col·laborat amb Joan Barbarà en el seu curs de gravat a la Fundació Joan Miró de Palma de Mallorca i aquest any impartirem el curs de gravat a color.

A conseqüència del treball didàctic hem muntat i coordinat les exposicions titulades El gravat i Prova d'estat, que des de fa quatre anys recorren el nostre país. Com a acompanyament d'aquestes exposicions hem publicat dos manuals de gravat que duen el mateix nom. 

 
  email mail next